HAMAR: Storhamars håndballdamer er i gang igjen med treningen. Anette Olsen er borte, men de har fått den keivhendte bakspilleren Jane Lunstadsveen fra Toten.

De venter som nevnt på svar fra Fredrikstad-jenta Linn Marie Birkeland. Hun skal svare i løpet av uka. Etter det HA-sporten erfarer har hun også fått et tilbud fra en dansk klubb.

Snart i boks
Her er ståa i forhold til neste sesongs stall: Marita Brennodden, Anja Edin, Lise Løke og Betina Riegelhuth har kontrakter som løper videre.

Lene Jøranli: Klar for ny sesong.
Stine Liden: Er enige om ny kontrakt.
Izabela Duda: Enige om ny toårskontrakt.
Dario Boltromiuk: Klar for ett nytt år.
Kamilla Sundmoen: Ny ettårskontrakt.
Inger Senstad: Klar for ny sesong.
Maja Jakobsen: Ny avtale i boks.
Guro Jakobsen: Ny kontrakt.
Marthe S. Johansen: Sagt ja, med forbehold om studieplass.
Tove Elisabeth Riise: Ny kontrakt i orden.

Mot Byåsen
I kveld spiller Storhamar mot Byåsen i forbindelse med Tusse håndballskole. Utfordringen til Storhamar-trener Arne Senstad er å stable et lag på beina:

- Anja Edin og Betina Riegelhuth er opptatt med beachhåndball. Daria (Boltromiuk) er på samling i Kina og Maja Jakobsen er på samling i Kroatia med LK90. I tilegg er Marthe Johansen og Kamilla Sundmoen skadet. Duda er jo også ute. Vi skal ta med noen egne ungjenter. I tillegg kan det være en mulighet å låne spillere fra andre lag, som er instruktører på Tusse. Vi skal nok få til et lag, sier Senstad.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00