Martine Hovden har endelig operert kneet på nytt. HA har tidligere skrevet at denne operasjonen er sist mulighet for å komme tilbake igjen på håndballbanen, etter et skadeavbrekk på to år.

- Jeg er forberedt på begge deler, så forberedt som jeg kan bli hvertfall. Jeg blir veldig skuffet hvis dette ikke funker, forteller 24-åringen nå etter operasjonen.

- Det beste alternativet

Det har allerede gått tre uker siden operasjonen i kneet.

- De gikk inn og løsnet på en stram scene fra utsiden av muskelen og over kneet. De har på en måte dratt kneskåla ut av stilling. I tillegg har de pusset litt på brusken, det var mye slitasje på den, forteller Hovden, som har fått gode tilbakemeldinger på operasjonen.

- Kirurgisk sett har det vært et bra resultat. Jeg har fått beskjed om at de ikke kan garantere at det går bra, men at dette var det beste alternativet for min kneproblematikk.

I pulk på påskefjellet

Nå håper bakspilleren på lysere tider.

- Det er veldig godt å ha gjort det, så jeg kan begynne å se framover. Det er veldige mye begrensninger akkurat nå, det er smerte og hevelsen som styrer hva jeg kan gjøre og ikke.

Nå blir det en tid med fysiobehandling, styrke og bevegelighetstrening.

- Når jeg får tilbake styrke og normalfunksjon i kneet, om kanskje tre-fire måneder, vet jeg mer om jeg kan komme tilbake på banen eller ikke.

Hovden er, i likhet med resten av laget, på påskeferie om dagen. Det blir imidlertid ikke mye skigåing med krykker.

- Jeg har sagt fra om at jeg skal sitte i pulken, så de får bare dra meg, avslutter håndballspilleren og gliser.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00