Martine Hovden har endelig operert kneet på nytt. HA har tidligere skrevet at denne operasjonen er sist mulighet for å komme tilbake igjen på håndballbanen, etter et skadeavbrekk på to år.

- Jeg er forberedt på begge deler, så forberedt som jeg kan bli hvertfall. Jeg blir veldig skuffet hvis dette ikke funker, forteller 24-åringen nå etter operasjonen.

- Det beste alternativet

Det har allerede gått tre uker siden operasjonen i kneet.

- De gikk inn og løsnet på en stram scene fra utsiden av muskelen og over kneet. De har på en måte dratt kneskåla ut av stilling. I tillegg har de pusset litt på brusken, det var mye slitasje på den, forteller Hovden, som har fått gode tilbakemeldinger på operasjonen.

- Kirurgisk sett har det vært et bra resultat. Jeg har fått beskjed om at de ikke kan garantere at det går bra, men at dette var det beste alternativet for min kneproblematikk.

I pulk på påskefjellet

Nå håper bakspilleren på lysere tider.

- Det er veldig godt å ha gjort det, så jeg kan begynne å se framover. Det er veldige mye begrensninger akkurat nå, det er smerte og hevelsen som styrer hva jeg kan gjøre og ikke.

Nå blir det en tid med fysiobehandling, styrke og bevegelighetstrening.

- Når jeg får tilbake styrke og normalfunksjon i kneet, om kanskje tre-fire måneder, vet jeg mer om jeg kan komme tilbake på banen eller ikke.

Hovden er, i likhet med resten av laget, på påskeferie om dagen. Det blir imidlertid ikke mye skigåing med krykker.

- Jeg har sagt fra om at jeg skal sitte i pulken, så de får bare dra meg, avslutter håndballspilleren og gliser.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.