HAMAR: Det skal virkelig selges avtaler for Storhamar det kommende året, slik at klubben oppfyller budsjettet som står med fire millioner kroner i sponsorinntekter for sesongen 2010/2011.


Det er en økning med 1,4 millioner kroner fra den sesongen som nettopp er avsluttet.
Det må til for å oppnå et positivt resultat for kalenderåret 2010, slik at klubben har en mulighet til å få elitelisens kommende sesong.
Dersom klubben ikke klarer å oppnå målet om markedsinntekter, har de i realiteten bare utsatt lisensproblemene i ett år.

Tøft men realistisk
Likevel er det en stor optimisme i Storhamar håndball, etter en vår som for de involverte har vært en berg-og-dal-bane. Tallene er ikke tatt helt ut av lufta, men er basert på den interessen som næringslivet signaliserte for snart to uker siden.
- Det blir en tøff jobb, men vi føler det er en realistisk og overkommelig utfordring, sier nyvalgt leder Ole Erik Hulleberg.
Han og Jan Åge Haug bytter roller det kommende året, men fortsetter å samarbeide tett.


Ansetter på marked
For å oppnå budsjettmålene vil klubben så raskt som mulig starte jakten på en egen markedskonsulent/salgssjef for elitelaget.
Salgssjefen skal jobbe sammen med daglig leder Trine Larsen og Finn Paulsen og hans selskap Først til Mølla fram til 1. april 2011, når avtalen med Paulsen går ut.
Ansettelsen kan klubben gjøre etter Paulsen kom med en håndsrekning til klubben i møtet med næringslivet for snart 14 dager siden. Etter det HA har fått opplyst, sa Paulsen fra seg barterrettighetene når det gjelder det klubben selv klarer å skaffe av inntekter gjennom den nye kontakten med næringslivet.


Sluttavtale med Paulsen
Storhamar har også kommet til enighet med Paulsen om en sluttavtale når avtalen opphører neste år.
Klubben har betalt seg ut av en situasjon der Paulsen kunne fått prosenter i flere år, av de avtalene han inngår det neste året, som gjelder for flere sesonger.

- Det tror jeg er en avtale som er en vinn-vinn-situasjon for begge parter, sa Hulleberg til årsmøtet.
Avtalen er verdt 840.000 kroner, og skal betales i månedsavdrag det neste året.
161.447 kroner
Storhamar har vedtatt et budsjett med 8,96 millioner kroner i inntekter for 2010. Av dette er 6,1 millioner kroner knyttet til eliteavdelingen.
Med 8,79 millioner kroner i utgifter budsjetterer styret med 161.000 kroner i overskudd.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.