HAMAR: Han har knapt sett keeperen sin i aksjon siden midten av august, men Arne Senstad har aldri vært nervøs for at Heidi Tjugum ikke skulle bli klar til seriestart.

- Det er mye du kan si om Heidi, men det er vanskelig å finne ordene. Hun har en fantastisk innstilling og mentalitet. Derfor var vi aldri redd da vi sa at hu skulle ha fokus på å bli klar til 24. september, forklarer Senstad.
Han vil på ingen måte stille de andre målvaktene i et dårlig lys, men innrømmer at Storhamar er to forskjellige lag med og uten Tjugum.
- Det er noe vi prater mye med de andre om, og de ser jo det i dag at Heidi er helt fantastisk etter å ha vært ute så lenge. De må bare like den situasjonen og kan egentlig ikke få en bedre læremester enn ei som er blant de beste i verden. Hvis kroppen hadde vært hel, er jeg ganske sitter på at Heidi hadde vært med å ta OL-gull, sier Storhamar-treneren.
Han har en viktig rolle når Storhamar nå ikke skal presse 35-åringen for hardt, men finne balansen som gjør at hun kan prestere i kamp, og kanskje bli mer stabil i kneet.
- Jeg må gjøre øvelsene mine, og ha tid til å styrke kneet. I tillegg skal jeg være med på de håndballtreningene vi føler er forsvarlig. I Polen ble det for mye, fastslår Heidi Tjugum.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00