HAMAR: Lise Løke ble den store spilleren da Storhamar slo Mios Biganos 35-31 lørdag. Hun smelte inn 11 fulltreffere, og var veldig viktig for Storhamar både i angrep og forsvar.

Storhamar burde absolutt ha sikret seg et bedre utgangspunkt foran returmøtet i Frankrike søndag 14. februar. Hamar-laget var tidlig i 2. omgang oppe på en sjumålsledelse, men falt betraktelig i kvalitet både i angrep og forsvar. Mios Biganos hentet opp Storhamars 22-15-ledelse, kom à jour på 25-25 og tok ledelsen med 26-25.
Men så kom Storhamar sterkt tilbake og satte inn en solid sluttspurt med Lise Løke i hovedrollen.
Etter at Inger Senstad hadde gjort 26-26, satte Lise Løke inn fem mål. Anja Edin kom i mellom med en scoring, og Betina Riegelhuth avsluttet det hele med tre fulltreffere.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.