- Jeg er ikke helt 100 prosent ennå, så jeg må snakke med Thorir Hergeirsson før jeg tar den endelig avgjørelsen om jeg skal være med på samlingen, sier Storhamar-spilleren, som innrømmer at hun ble litt overrasket over uttaket. I hvert fall at det kom så tidlig.

Hergeirsson har tatt ut en tropp på 27 A- og rekruttspillere til samling i Oslo fra 14.- til 17. april, og fra Storhamar er også Betina Riegelhuth og Maja Jakobsen inne i troppen.

I dag skal Kamilla Sundmoen prøve å trene håndball igjen etter et lengre skadefravær. Da vet hun også mer om sin egen situasjon,

- Prio 1 er å bli frisk

Sundmoen har naturligvis lyst til å delta på samlingen, men hun er veldig klar på at det viktigst er å bli helt bra i hånden etter bruddet.

- Jeg har også veldig lyst til å bli spilleklar til den siste kvartfinalekampen mot Stabæk 23. april, men det kan hende det er lurest å vente. Vi får se, sier Sundmoen, som er imponert over hvordan Martine Hovden har spilt i hennes fravær.

- Martine har tatt mye ansvar, og har mye å bidra med. Hun lager også konkurranse for Betina (Riegelhuth) og meg, og det er veldig positivt, sier Kamilla, som gleder seg til å gå på nye sesonger med Storhamar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.