TØNSBERG: Storhamar varierte fra det meget gode mot Larvik, til det hinsides håpløse mot Byåsen.

- Vi hadde hatt en fantastisk stigning før finalen, kanskje i overkant av hva vi kunne håpe på. Så ble vi latterliggjort av Byåsen, er dommen fra Storhamar-trener Arne Senstad.

Store svingninger
La oss ta Larvik-kampen først. Bent Svele og Reidar Møistad kan ikke huske at laget hatt stått bedre i forsvar, muligens med unntak av oppgjøret mot Leipzig i E-cupen.

- Vi sto knallbra i forsvar, og hadde den ekstra tenninga vi har etterlyst. Vi hadde en klar strategi og traff, sier Senstad.
Så fulgte Byåsen:
- Vi møtte et utrolig godt lag, men det var større forskjell enn jeg håpet. Det var game over fysisk fordi vi hadde få spillere, men jeg orker ikke bruke det som unnskyldning. I 1. omgang ble vi latterliggjort. Men kanskje må vi innse at det ikke er Larvik og Byåsen som skal tuktes. At medalje er det vi må sikte oss inn mot.

- Lær av Heidi Løke
Uka før turneringen trente Storhamar i Larvik - med Larvik.

- Der så vi noe av forskjellen. Bare se på Heidi Løke - det er en grunn til at hun er så god. Hun har det i seg, uansett om det er håndball eller fotball som spilles, hun skal vinne hver eneste duell.
Senstad synes det har vært litt mangelvare i Storhamar.
- Det er en kjempefin gjeng og pliktoppfyllende jenter. Men kanskje trenger vi at det smeller litt mer, og at vi setter tøffere krav på trening. Hvis ikke kan det bli vanskelig å komme høyere enn den tredjeplassen, innrømmer Senstad.
- De beste gir alt, instinktivt på hver trening og i hver kamp. Jeg har gitt dem en utfordring på det, og det blir spennende å se om de tar den. Vi må kjempe oss opp, litt etter litt, sier Senstad.

Nærmer seg noe
Han skulle gjerne vært finaleopplevelsen foruten. Tapet for Byåsen ble svært likt fjorårets, der trønderne var bedre i alt.

- Men for all del, vi er på et helt annet stadium i år enn i fjor. Det nærmer seg noe, både individuelt og kollektivt, fastslår Senstad.
Han måtte unnvære Kamilla Sundmoen i finalen, i tillegg til at Anja Edin og Inger Senstad måtte gi seg. Dermed spilte laget i undertall de siste sju-åtte minuttene, uten noen å sette inn.
I tillegg er Izabela Duda i opptrening og Maja Jacobsen samt Linn Birkeland borte med landslagsoppdrag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.