Statistikken forteller at Storhamar i snitt - serie og cup - scorer 13,9 mål før pause. Etter pause øker snittet til 19,1 mål.

Bakover slipper laget i snitt inn 9,7 mål før pause, mens de er enda mer gjerrige med 7,7 mål i snitt etter halvtid.

– Vi er bedre trent enn de fleste lagene vi møter, og da er det kanskje naturlig at statistikken blir slik, kommenterer trener Arne Senstad.

I kveld venter Bergen-laget Viking i Haukelandshallen, og vertene har ennå ikke tatt poeng i 1. divisjon.

Yppet seg mot Glassverket

– Viking tapte kun med ett mål i cupkampen mot Glassverket i Drammen (29-28), og den kampen viser at de er gode nok til å matche oss om vi jukser like mye som Glassverket gjorde i cupen, advarer treneren.

Så langt har Viking tapt 19-21 mot Fana (hjemme), 28-31 mot Njård (borte), 22-34 mot Stabæk (hjemme) og 23-29 mot Gjerpen (borte).

– Uansett er det en gjeng med ganske spennende ungjenter vi møter, sier Senstad som får tilbake Kamilla Sundmoen til kampen i Bergen.

For tidlig for Binger

– Både enkeltspillere og laget har hatt godt av både noen gode treningsdager og dager med egentrening i stedet for fellestreninger. For Sundmoen har disse dagene vært verdifulle og hun er med igjen i kveld, sier Senstad - som etter kveldens kamp kan begynne å forberede laget til kvartfinale i cupen mot Glassverket om 14. dager.

Mye trening, få kamper

– Vi er inne i en periode hvor kampene ikke kommer veldig tett, og da må vi bruke tida til fortsatt å utvikle laget på trening, sier Senstad - som ikke har vært fornøyd med gjennomføringen av de siste seriekampene.

– Jeg har måtte vekke jentene kraftig i pausene mot både Gjøvik HK og Grane Arendal, men nå håper jeg den berømmelige pausepraten ikke er nødvendig på en stund. Jentene virker i alle fall skikkelig påskrudd før kampen i kveld, skryter Senstad.

Løke toppscorer

Så langt denne sesongen er det Lise Løke som har scoret flest seriemål for laget (20), men det er Lise Binger som har best scoringssnitt med 6,3 mål per kamp.

– Vi tar ingen sjanser med Binger, som trenger noe mer tid før hun er kampklar igjen, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00