Statistikken forteller at Storhamar i snitt - serie og cup - scorer 13,9 mål før pause. Etter pause øker snittet til 19,1 mål.

Bakover slipper laget i snitt inn 9,7 mål før pause, mens de er enda mer gjerrige med 7,7 mål i snitt etter halvtid.

– Vi er bedre trent enn de fleste lagene vi møter, og da er det kanskje naturlig at statistikken blir slik, kommenterer trener Arne Senstad.

I kveld venter Bergen-laget Viking i Haukelandshallen, og vertene har ennå ikke tatt poeng i 1. divisjon.

Yppet seg mot Glassverket

– Viking tapte kun med ett mål i cupkampen mot Glassverket i Drammen (29-28), og den kampen viser at de er gode nok til å matche oss om vi jukser like mye som Glassverket gjorde i cupen, advarer treneren.

Så langt har Viking tapt 19-21 mot Fana (hjemme), 28-31 mot Njård (borte), 22-34 mot Stabæk (hjemme) og 23-29 mot Gjerpen (borte).

– Uansett er det en gjeng med ganske spennende ungjenter vi møter, sier Senstad som får tilbake Kamilla Sundmoen til kampen i Bergen.

For tidlig for Binger

– Både enkeltspillere og laget har hatt godt av både noen gode treningsdager og dager med egentrening i stedet for fellestreninger. For Sundmoen har disse dagene vært verdifulle og hun er med igjen i kveld, sier Senstad - som etter kveldens kamp kan begynne å forberede laget til kvartfinale i cupen mot Glassverket om 14. dager.

Mye trening, få kamper

– Vi er inne i en periode hvor kampene ikke kommer veldig tett, og da må vi bruke tida til fortsatt å utvikle laget på trening, sier Senstad - som ikke har vært fornøyd med gjennomføringen av de siste seriekampene.

– Jeg har måtte vekke jentene kraftig i pausene mot både Gjøvik HK og Grane Arendal, men nå håper jeg den berømmelige pausepraten ikke er nødvendig på en stund. Jentene virker i alle fall skikkelig påskrudd før kampen i kveld, skryter Senstad.

Løke toppscorer

Så langt denne sesongen er det Lise Løke som har scoret flest seriemål for laget (20), men det er Lise Binger som har best scoringssnitt med 6,3 mål per kamp.

– Vi tar ingen sjanser med Binger, som trenger noe mer tid før hun er kampklar igjen, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.