Allerede før kampen mot Stabæk var Storhamar puljevinnere og finaleklare.

- Vi kommer til å spare noen spillere mot Stabæk, før vi gir gass i finalen, sa Arne Senstad lørdag kveld.

Og treneren gjorde som han lovet - uten at Stabæk var i nærheten av å nekte Hamar-laget sin tredje strake seier i gruppespillet.

Sundmoen og Enkerud hvilte

Kaptein Kamilla Sundmoen spilte ikke i det hele tatt mot Stabæk. Det gjorde heller ikke Tonje Enkerud, mens Lise Løke, Linn-Marie Birkeland og Lise Binger spilte langt mindre enn de normalt gjør.

Defensivt har turneringen vist at jentene fra Hamar vest har ting å jobbe med, men mot divisjonskollega Stabæk så ting bedre ut før pause.

Fire baklengsmål på 25 minutter er bra.

Aambakk tok ansvar

Skuddtrussel fra distanse har også trener Senstad etterlyst, og Malene Aambakk ga ham svar på tiltale.

Seks ganger scoret bakspilleren og ble lagets toppscorer i kampen, selv om hun fortsatt ikke har høy nok uttellingsprosent på sine avslutninger.

Klasseforskjell

Hos flere av ekspertene er Stabæk kanskje den hardeste utfordreren til Storhamar om direkte opprykk. I Tønsberg var det stor forskjell på lagene, også da Storhamar kjørt litt roligere tempo og slapp utpå jentene som ikke har fått mest spilletid i de to første kampene.

Finalen mellom Storhamar og Glassverket starter klokka 17.00 i Nøtterøhallen.

Glassverket har også vunnet sine kamper lett så langt: Glassverket - Skrim 24-14, Glassverket - Njård 28-18 og Glassverket - Nordstrand 27-19.

Storhamar - Stabæk 19-13 (8-4)

Storhamars lag. Tone Mølner, Hanne Rudsjord (målvakter) - Malene Aambakk 6, Lise Løe 2, Kristin Høybakken 1, Linn-Marie Birkeland 1, Thea Tangnes 2, Emma Skinnehaugen 1, Tina Engan, Gabriella Juhasz 2 (1), Lise Binger 4.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.