HAMAR: Storhamars daglige leder, Erik Stensrud, er i dialog med Betina Riegelhuth, Karoline Fredriksen og Gina Lorentsen som skal fornye sine ett-pluss-ettårskontrakter.
- Jeg håper alle tre kan gi oss et svar i løpet av uka, sier Stensrud, som fikk signert Anja Edin for to uker siden.
- Er det vanskelig å bli enige?
- Egentlig ikke, men det er alltid diskusjoner. Spillerne har jo visse ønsker, og vi har et budsjett å forholde oss til.

Venter på Daria

Storhamar venter også på svar fra Daria Boltromiuk, men hennes samboer som har trent rekrutt og jenter 18, har takket nei til tilbudet han er forelagt.
Marthe S. Johansen skal bosette seg i Oslo og har vært i tvil om pendlersituasjonen, men Stensrud tror hun blir i klubben.

Målvaktsituasjonen

På keepersiden er det ikke avklart hvem som blir med videre. Sportslig leder Atle Bronkebakken har hatt dialogen med de tre jentene, og situasjonen er denne:
- Stine Lidén har fått et tilbud, som vi snart må få en avklaring på.
- Sara Haugli er vi i dialog med. Vi håper hun fortsetter, men hun vil se an utdannelsessituasjonen før hun bestemmer seg.
- Tone Wølner er en utfordring i forhold til ei totalpakke som må på plass. Hun har antydet at hun ønsker å bli hvis vi får til totalpakka, sier Bronkebakken.
Han skal også ha en prat med Linn-Marie Birkeland, som egentlig er fri til å gjøre som hun vil.
- Det lå en klausul i hennes kontrakt som vi ikke greide å oppfylle. Men vi håper hun blir, og jeg har hatt positive samtaler med Linn-Marie, sier Bronkebakken.
Storhamars sportslige leder håper å ha alle kontraktene på plass i løpet av neste uke.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00