HAMAR: Storhamar fikk tidlig et par måls forsprang, men fem minutter før slutt tok Mjøndalen ledelsen. Den holdt de på kampen ut.

- Jentene legger ned en kjempeinnsats, men når vi får to frimerker imot blir det tøft, når vi ikke har trent mye sammen, sier Reidar Møistad.
Maja Jacobsen var en av dem som måtte spille med frimerke. Jacobsen hadde frimerke på seg i over en omgang.
Likevel scoret hun ti mål.
- Sier litt om potensialet hennes, forteller Møistad.
Mjøndalen er et av de beste U20-lagene i landet, og trener Møistad mener de kunne nådd lenger med en bedre trekning.
- Vi var uheldige med trekningen. Mjøndalen er et sterkt lag.
Uten cupen å spille for går Storhamar-jentene for Lotto-sluttspillet.

håndballfakta
Terning 4
Storhamar U20 - Mjøndalen U20 27-29
HAMAR: Fjerde runde i cupen, søndag.
Ajerhallen.
Ca. 50 tilskuere.
STORHAMARs LAG: Stine Linden, Linn Westbye, Julianne Skansen, Guro Jacobsen 4, Marte Finborud, Marthe Steen, Anette Olsen 4, Marthe Johansen 7, Edith Alines, Rikke Thoresen, Maja Jacobsen 10, Ane Emilie Søbstad, Sunniva Viken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.