Kamilla Sundmoen scoret åtte mål, og uten å imponere var hun klart best for de hel-blå fra Hamar.

- Det er noe som ikke stemmer, konkluderer en litt bekymret kaptein.

At hun selv leverte en godkjent kamp bryr hun seg mindre om.

- Vi likner ikke på oss selv i denne kampen. Det er ikke slik vi skal opptre, slår Sundmoen fast.

Fin åpning

De første 10 minuttene var definitivt de beste minuttene i kampen. Hamar-lagene ledet 7-4 og så bedre ut enn Tertnes. Men resten av kampen ble vesentlig svakere.

- Jeg er spent på nivået vårt når seriespillet starter, og kjenner allerede nå på premierenervene, smiler Sundmoen som er mer fornøyd med eget kne enn lagets prestasjoner i Vestfjorden Cup så langt.

- Fysisk går det greit, men jeg spiller nok ikke i kveld mot Halden, sier Sundmoen.

Lang skadeliste

Heller ikke i dag er Betina Riegelhuth tilbake på banen. En stiv nakke er derimot ikke noe som holder henne utenfor spill i særlig lang tid.

Fra før er Gabriella Juhaz, Malene Aambakk og Martine Hovden ute med skader. I gårsdagens kamp mot Rælingen fikk Kristin Høybakken seg en skade i kneet og er ute av spill i en periode. Hvor lenge er for tidlig å si. I tillegg fikk Linn-Marie Birkeland seg en smell i kneet mot Tertnes, og spilte ikke etter det. Forhåpentligvis er det bare snakk om en slagskade som leges raskt.

Smarte Tertnes

Storhamar ønsker å spille utgruppert i forsvar, og Tertnes  var forberedt på det. Når Storhamar gikk over i sin ekstreme variant etter pause, tok Tertnes ut målvakten og spilte sju mot seks.  Det var et effektivt mottrekk.

- Det er noe vi vet en del lag vil kjøre mot oss. Det må vi takle, sier Kamilla Sundmoen, som mener Storhamar likevel klarte seg OK i forsvar etter pause.

For få redninger

Laget fra Bergen styrte greit etter Storhamars gode åpning, og med mange spillere utilgjengelige, var det et svakt Storhamar-lag som fortjent tapte kampen.

Uten spesielt mange redninger av målvaktene fikk Hamar-jentene få billige scoringer framover, og i etablert angrep var det dårlig rytme og altfor lite råskap. Uten rytme og råskap er Storhamar i øyeblikket et middelmådig lag.

I den siste gruppespillkampen er Halden motstander klokka 17.3.

Storhamar - Tertnes 18-21 (8-12).

Storhamars lag: Stine Liden og Maria Jektvik Aarstad (målvakter), Linn-Marie Birkeland 1, Tonje Enkerud 1, Kamilla Sundmoen 8 (3), Tina Engan 2, Hilde Egset 2, Elise Skinnehaugen 1, Lise Binger, Lise Løke 2, Ellen Marie Folkvord 1, Astrid Mjøen Holstad.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00