Linn Jørum Sulland og Gro Hammerseng-Edin har stor tro på at Storhamar kan overraske og kjempe helt i toppen.

– Jeg tror det er et av de lagene som vil kjempe om å ta medalje. De beste spillerne er i alle fall gode, forteller Sulland til HA-sporten.

Vipers-spilleren tror hennes eget lag vil få tøff kamp fra Hamar-laget i kampen om medaljene i år, og hun har forventninger til at både Betina Riegelhuth og Kamilla Sundmoen er spillerne som vil bære Storhamar.

– Jeg synes det er to gode spillere, smiler Sulland.

Hun får støtte av Gro Hammerseng-Edin.

Larvik-spilleren gleder seg over at Storhamar er tilbake i den øverste divisjonen i år.

– Jeg har store forventninger til Storhamar. Jeg synes det er veldig gøy at de har kommet opp igjen. Det er alltid morsomt å komme dit og spille, og jeg synes de er ett av de lagene som har møtt Larvik uten å ha den aller største respekten, da, forklarer Larvik-spilleren.

Hun er imidlertid litt usikker på om Storhamar-laget per dags dato er sterke nok til å ta medalje.

– Jeg tror nok de er en utfordrer til å ligge oppe i toppen. Men jeg tror absolutt at de, med det året her og en forsterkning eller to, hører hjemme helt oppe i medaljekampen igjen, forklarer sympatiske Hammerseng-Edin.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.