STABÆK - STORHAMAR 26-25

Kampen om andreplassen i Postenligaen er tett og tøff. Etter Storhamars ettmålstap i Bærum, tror keeper Stine Lidén drømmen om sølvtøy kan skrinlegges.

- Jeg tror nok ikke det blir noe sølv. Vi får gjøre vårt beste og kjempe om medalje - det blir tøft det òg, sier målvakta.

Åtte på rad

Ni grusomme Storhamar-minutter i første omgang ødela sjansen for poeng. En tung måltørke ga Stabæk sjansen til å stikke ifra, og de effektive blåtrøyene scoret åtte strake og gikk fra 3-3 til 11-3.

- Det er veldig surt. Alt handler om førsteomgangen vår. Da er vi rett og slett drit dårlige, meg inkludert. Jeg hjelper ikke til i det hele tatt, sier en skuffet Lidén, før hun forsøker å forklare hvorfor Storhamar raknet tidlig i kampen.

- Vi går én og én i angrep, og jeg synes forsvaret egentlig er bra. De scorer på seks kontringer, så det er angrepet som ødelegger. Det er kjedelig.

Skapte spenning                            

Etter pause entret et langt mer offensivt Storhamar parketten, og gultrøyene klarte til slutt å skape ordentlig spenning i Nadderudhallen.

Med 2.20 igjen sendte Tonje Enkerud inn gjestenes 24., og Stabæk ledet plutselig med ett snevert mål.

Nærmere kom imidlertid ikke Storhamar, og Stabæk vant 26-25 i den viktige sølvkampen.

- Andreomgangen vår er strålende. Hadde vi spilt sånn hele kampen, hadde vi vunnet masse, avslutter Stine Lidén, som ergrer seg over de ni minuttene i første omgang som kan ha spolert Storhamars sølvsjanser.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.