I fredagens avisutgave av HA kom det fram at Storhamar Håndball Elite var i ferd med å sette sammen en ressursgruppe på 20-30 personer, som ønsket å være med å hjelpe klubben ut av den vanskelige situasjonen den har kommet opp i.

Interne diskusjoner

Blant de 20-30 personene var Svein-Erik Edvartsen, Finn Juul Paulsen og Erik Kristiansen tre av de frivillige. Styreleder i Storhamar Håndball Elite, Øystein Holtet, uttalte at han ikke var redd for at den noe omdiskuterte trioen ville skape kontroverser.

- Alle i ressursgruppa har sagt ja til å jobbe dugnad for oss, og vi har plass til alle som vil hjelpe oss, sa Holtet.

I løpet av fredagen har det blitt diskutert internt i klubben om nettopp denne trioen skal være med å hjelpe Storhamar. Flere skal ha stilt seg kritiske til dette og derfor har alle tre valgt å trekke seg.

- Klubben foran enkeltpersoner

– Jeg har ingen kommentar til dette, sier Erik Kristiansen:

– Jeg ble spurt om jeg kunne tenke meg å jobbe frivillig for klubben og var positiv til å bidra, men så vidt jeg har forstått er det blitt en smule diskusjon og støy rundt dette og da valgte jeg å trekke meg. Verre er det ikke, sier Erik Kristiansen.

- Jeg trekker meg fordi jeg synes klubben skal gå foran diskusjonen rundt enkeltpersoner. Jeg kjenner Øystein Holtet gjennom samarbeid tidligere og var positiv til å hjelpe Storhamar Håndball Elite med å ta i et tak på ren dugnad, sier Juul Paulsen.

Svein-Erik Edvartsen begrunnet avgjørelsen slik:

- Øystein Holtet spurte meg om jeg kunne bidra i en ressursgruppe med fokus på idrettens regelverk. Siden jeg har hatt godt forhold til Holtet i åtte år så sa jeg ja til dette. Jeg har allerede utarbeidet alle sakspapirer til det kommende ekstraordinære årsmøtet. Det meste på dette fagfeltet har vært uten kontroll de siste årene - for eksempel samsvarte ikke styresammensetningen med klubbens lov, sier Edvartsen

Klubben skrev dette på sine Facebook-sider fredag ettermiddag:

"Kort informasjon knyttet til dagens oppslag i lokalavisen om de foreliggende planene om en dugnadsbasert ressursgruppe i Storhamar Håndball Elite.

For å skape nødvendig ro og positiv fokus i og rundt klubben, har Svein-Erik Edvartsen, Finn Juul Paulsen og Erik Kristiansen valgt å trekke seg fra dugnadsgruppa.

Styret"

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.