HAMAR: - Kjempeartig at styret spurte meg. Jeg har en fin jobb i dag også, men kunne ikke la en sånn sjanse gå fra meg, sier Trine Larsen, som ikke var søker til jobben da den ble lyst ut.

Hun er i dag personal- og kundekonsulent i Adecco.
Opprinnelig ble Ole Anders Arntsen ansatt som daglig leder, men han har senere sagt nei til jobben.

Født med Storhamar
Trine har fått Storhamar og håndball inn fra barnsben av, og er den store klubben i hennes hjerte. Faren Roar Johansen har hatt en rekke verv i Storhamar IL, og han var i mange år formann i håndballgruppa da Trine selv spilte. Det var også Roar som var en av initiativtakerne til Storhamars store pinseturnering.

- Jeg spilte i Storhamar fra jeg var ti år og fram til jeg var 20. Var i USA en periode, men var med igjen i Storhamar på Bjørn Tolfsens lag opp til 2. divisjon, forteller Trine.

Mye håndballtid
Håndballsporten har hun også kontakt med som trener for 1999-laget til Storhamar sammen med Tina Thorsen. Der spiller også den eldste datteren.

Mannen Tom Larsen er eliteseriedommer, og dømte tidligere for Storhamar før han meldte overgang til Nordbygda.
- Nå slipper han å få kona som sjef, ler Trine.
Den nye daglig lederen er en type som liker å ta i et tak:
- Jeg har alltid brukt fryktelig mye tid i Prestrudhallen, og mindre blir det ikke nå. Men jeg er glad i å jobbe og ser fram til å begynne som daglig leder. Jeg tror også flere av de eldre i klubben syntes det var ok at jeg fikk jobben, sier Trine Larsen til HA-sporten.
Hun tiltrer i løpet av sommeren. Styret jobber med å få på plass en person på kontoret fram til Trine starter.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00