Trener Arne Senstad var veldig godt fornøyd.

- 1. omgangen var det høy klasse over. Det var oppofrende og bra spill. Alle jentene sto opp i duellene, og avslutningene var også veldig bra. Vi hadde kun to bomskudd de første 30 minuttene. Kamilla Sundmoen var veldig god i denne kampen, sier Senstad, og fortsetter:

 - Vi gjorde en del skifter i 2. omgang, og det ble litt utfordringer med rytmen i spillet, men vi fullførte likevel med stil. Dette er Polens beste lag, og de har forsterket seg kraftig. De har tre brasilianere på laget.

Oppladingen til kampen var knalltøff.

- Vi løp tøffe intervaller på morgenen, og så var det tre timer i buss. Men det var ikke mulig å se. Dette gjorde veldig godt, sier Arne Senstad, som lar jentene få kose seg med spa etter morgentreninga lørdag.

Målscorere: Kamilla Sundmoen 10, Gabriella Juhasz 1, Ellen Folkvord 2, Astrid Holstad 2, Linn Marie Birkeland 1, Tonje Enkerud 1, Tina Engan 1, Kristin Høybakken 3, Lise Løke 2, Lise Binger 1, Betina Riegelhuth 3.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.