- Det var et ønske fra landslagsledelsen at jeg skulle få bedre tid til å satse og til å restituere meg. Jeg ønsker å se hvor god jeg kan bli og fokusere mer på håndballen, og dette er et steg for bli enda bedre.
Foreløpig har hun ikke rukket å jobbe tre dager i uka så lenge, men hun merker at det gir litt mer overskudd. Riegelhuth har fått fri onsdager, en dag Storhamar ofte spiller kamp, og fredager, når hun er på landslagstreninger i Oslo.
- Det er veldig ålreit å få være med på det, og jeg er veldig heldig med at arbeidsgiveren min har vist stor velvilje. De lar meg også bytte dager hvis det er behov, for eksempel da vi spilte torsdagskamp mot Stabæk i cupen, forklarer 26-åringen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.