Storhamar skulle opprinnelig ha møtt Faaberg Håndball i cupens 1. runde denne uken, men nå har de trukket breddelaget sitt fra NM-deltakelse.

Etter at Storhamar Håndball ble delt i en eliteklubb og en breddeklubb, er det slik at Storhamar Elite kan bruke spillere som står oppført på breddeklubbens liste både i eliteseriekamper og i 2. divisjon. Storhamar har sendt inn navnene på et visst antall spillere som står registrert som spillere i breddeklubben.

Men slik er ikke regelverket for klubber som deltar i NM.

For få spillere

- Utfordringen ble at de som står oppført på breddelaget ikke kunne spille cup for elitelaget, og da fikk vi rett og slett for få spillere, sier Storhamars daglige leder Erik Stensrud.

Nå er klubben også i den situasjonen at den mangler trener for rekruttlaget som skal spille for breddeklubben i 2. divisjon, og Stensrud legger ikke skjul på at det har vært vanskelig å finne den rette personen etter at Pjotr Modestowicz har gitt seg for å trene et guttelag i Storhamar i stedet.

- Vi har lett etter alternativer som skal trene rekruttroppen der Alfred Örn Finnsson har hovedansvaret. Det er ikke lett å finne folk som er villige og kvalifiserte, og vi har lett både nært og fjernt, sier Stensrud og viser til at det er sportslig leder i breddeavdelingen, Roger Jenssen, som har arbeidet mest med denne saken.

Har drevet på siden mai

- Vi har jobbet med dette siden mai, og vært i kontakt med 15 kandidater, skriver Jenssen i en sms til HA-sporten.

Han skriver videre at kun en av disse kandidatene vurderte saken, men sa endelig nei 11. august.

Jenssen har nå hatt kontakt med 11 nye kandidater, og skal ha samtaler med to av dem i løpet av denne uka.

I mellomtiden har Alfred Örn Finnsson trent jentene, men nå som seriespillet står for døren, er det spørsmål om tid for islendingen.

Mangler oppmann

Oppmann for A-laget er heller ikke på plass etter at Sten Morten Johansen ga seg.

- Foreløpig har Kamilla Sundmoen og jeg delt på jobben, sier Erik Stensrud, som håper å ha en permanent oppmann på plass i løpet av uka.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.