Arne Senstad traff med Storhamar-taktikken søndag, men det holdt likevel ikke til poeng mot verdens beste lag.
- Du får litt sånn følelse som fra fotballen tidligere, det var jevnt, men det tyske landslaget vinner til slutt. Sånn er det med Larvik også, sier Senstad.
Han var spent før kampen, etter at Storhamar-spillerne hadde vært gode på trening. Det viktige var å følge planen.
- Vi har spillere som liker å skyte på alt som rører seg, men i dag var de stort sett flinke. Vi visste vi måtte være ordentlig nøyaktige, og klarte det. Selv om vi taper, er dette kjempelæring for oss, det er slike kamper vi må ta med oss videre. Om vi taper med ett eller åtte mål er ikke det viktigste, men at vi har spilt håndball, og vist at vi kan det.
Nå er Senstads oppgave å få spillerne ned igjen på jorda til oppgjøret mot Byåsen onsdag.
- De har også et veldig godt lag, og vi må gjøre jobben like godt som i dag og nullstille oss, sier Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.