Med to poeng ned til nedrykk, sliter Storhamar på nedre halvdel av tabellen i eliteserien i håndball.

Alfred Örn Finnsson takket for seg for nøyaktig en uke siden. Siden den gang har Storhamar vært på jakt etter ny trener. Både Jan Pytlick og Geir Oustorp var aktuelle og virket å være klubbens foretrukne valg. Men fredag ettermiddag ble Tormod Steen ansatt som ny hovedtrener ut sesongen.

- En tillitserklæring

- Tormod tar over ut sesongen. Han får med seg Bent Svele som assistent, så det meste blir som før, sier daglig leder, Erik Stensrud.

- Det er en tillitserklæring fra klubben, sier en fornøyd Tormod Steen, som vet han har en stor jobb foran seg med å sikre laget ny kontrakt på Norges øverste nivå.

- Det er viktig å erkjenne at vi ligger der vi ligger, og at vi ikke tror vi er bedre enn vi faktisk er.

Han har ledet Storhamar-jentene på trening i en uke, og håper publikum får se et heltent hjemmelag mot Halden søndag. 

- Jeg vil se at jentene tør mer, tør å prøve, tør å gjøre feil. Det håper jeg publikum får se mot Halden, så får folk heller skylde på meg hvis det ikke går veien, sier Steen.

Kampen mot Halden kan du følge liver her på h-a.no fra klokken 18.00 søndag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.