TRONDHEIM: Arne Senstad mente nemlig at Storhamar-jentene hadde en gedigen mulighet til å påføre vertene en skrell og for alvor melde seg på i bronsekampen.

I stedet ble det bom, tekniske feil og syvmålstap. Dermed er avstanden opp til Tertnes på 3.-plass fire poeng, ettersom Bergen-laget oppskriftsmessig beseiret Bækkelaget på hjemmebane.
- Dette var en dritdårlig håndballkamp. Det var akkurat en slik dag vi hadde håpet å møte Byåsen på. De var sløve og vi fikk muligheter. Derfor blir det så kjedelig. Vi spilte soleklart årsverste, og vi feiger ut og er ikke tøffe nok, forteller Senstad.


- Må reise oss
Stabæk slo Gjerpen 34-32 i Nadderudhallen og er tre poeng foran Storhamar. Neste onsdag møtes lagene til duell i Presterudhallen.

Storhamar vil svært gjerne revansjere gårsdagens begredelige forestilling og kjemper for å sikre seg en 4.-plass, som er svært viktig med tanke på motstanden i sluttspillet.
- Kampene mot Byåsen og Larvik er bonuskamper. Alt lå til rette for en bonus i dag. Det ville være fantastisk å ta med seg en seier herfra til de tre siste kampene, sier Senstad og fortsetter:
- Nå er det Stabæk neste. Vi må reise oss og bære av med det som skjedde her. Min og spillernes jobb er å bruke dette tapet til noe positivt, sier Senstad.


Brukbar 1. omgang
Storhamar-jentene gjennomførte en godkjent 1. omgang i Nidarøhallen i går. Selv om jentene gjorde flere tekniske feil og bommet på opplagte sjanser, hadde de heng på hjemmelaget med stillingen 15-13 ved sidebyttet.

Ti minutter ut i andre omgang var Storhamar tre mål bak, men derfra og ut skrudde Byåsen opp tempoet og fosset fra. Ikke minst anført av en pigg Gina Lorentsen.
- Vi gjør for mange tekniske feil og setter ikke skuddene. Anja Edin og Maja Jakobsen er bra. Vi andre følger ikke opp, oppsummerer en skuffet Kamilla Sundmoen.


Feilene florerte
Hun var en av dem som bidro til at Storhamar endte med 30 bomskudd og 27 tekniske feil.

- Jeg synes vi avslutter for tidlig i det vi er alene igjennom. Vi blir litt overraska og brenner av i stedet for å vente av keeper, sier Anja Edin.
Hun var den eneste som sto fram for Storhamar. Med ni scoringer ble hun også kampens toppscorer.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.