Storhamar spilte kamp bare kort tid etter at de landet i Polen, og det bar kampen litt preg av, forteller trener Arne Senstad.

- Vi skulle prøve litt varianter både i etablert forsvar og angrep. Det gikk sånn passe, men vi må ta med at det ikke var de beste forberedelsene. Ideelt sett burde vi hatt et par treninger her først, men det var dette tidspunktet som passet dem. Greit nok, sier Senstad, og fortsetter:

- Det var en del grunnleggende ferdigheter som sviktet. Vi bommet blant annet på fire straffer, så vi burde vunnet med mer.

Onsdag og fredag venter tøffere motstand i Elblag og Szczecin.

- Det er gode lag som også har forsterket foran denne sesongen. Vi må opp noen hakk for å matche dem, sier Storhamar-treneren.

Målscorere for Storhamar: Ellen Folkvord 2, Tonje Enkerud 7, Linn Marie Birkeland 3, Gabriella Juhasz 2, Kristin Høybakken 1, Hilde Egset 1, Lise Løke 2, Betina Riegelhuth 5, Astrid Mjøen Holstad 3.

 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.