HAMAR: Styreleder i Storhamar Dragons, Tore Tomter, storkoste seg i Prestrudhallen i går kveld.

- Et supert tiltak, som vi må berømme Storhamar Håndball for, sa Tomter, som fikk blod på tann av å se mange folk som koste seg på tribunen.
Han har allerede begynt å leke med tanken på å få til noe av det samme selv.
- Tenk deg en festhelg, med håndballturnering fredag, fotballturnering lørdag og ishockeyturnering søndag. Så kan vi kanskje invitere et lag fra næringslivet og et lag fra kommunen i tillegg til Storhamar, HamKam og Dragons. Det ville vært en glimrende måte å markedsføre at vi er en skikkelig idrettsby, med moro og grilling og full pakke. Lek og moro for hele byen, sier Tore Tomter.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.