HAMAR: Etter kampen mot Stabæk onsdag fikk Storhamar-jentene kritikk utenfra for at innsatsen var for dårlig. Det var Anja Edin og Storhamar-jentene uenig.
- Det handlet ikke om dårlig innsats, men at vi mister sjøltilliten og trua på oss sjøl. Da blir egentlig det meste dårlig, og innsatsen ser kanskje dårlig ut, sier Edin.
Fokuset på treningene før søndagens kamp var på trygghet. Edin reiser rundt og holder foredrag med sitt selskap Fearless.
- Kan du bidra i laget etter slike Stabæk-kamper?
- Jeg jobber i hvert fall mye med meg sjøl, og mange av jentene har vært på foredrag og hørt på meg. Vi pratet mye bedre med hverandre i forsvar i dag gjennom å ha kontakt, sier Edin.
Til Flint-kampen startet Storhamar-jentene en uhøytidelig konkurranse for å bli mer aggressive i forsvar.
- Vi satte som mål at alle skulle bryte tre av deres angrep hver, og det lyktes jo ganske bra i perioder i dag. I første omgang kontret vi inn flere mål enn på lenge. Da sprer også sjøltilliten seg, og vi blir bedre over hele banen.
Anja noterte sesongrekord med 12 scoringer.
- Jeg aner ikke hvor mange det ble, men det var godt at laget gjennomfører en slik kamp. Veldig godt!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.