GJØVIK: Forvirret?
Her kommer forklaringen:
Først satte Kamilla sikkert inn to sjumetere. Så dundret hun inn fire spillemål.
Det skulle gå over 18 minutter før noen av lagvenninnene greide å tegne seg i målprotokollen. Da hadde Arne Senstad latt kapteinen få hvile litt, og det var Betina Riegelhuth som tok over for Kamilla både på banen og i målprotokollen.
Så kom de andre jentene etter. En etter en: Anja Edin, Lise Løke, Gina Lorentsen ...

Var nervøse

- Jentene var litt nervøse. Det var jo både serieåpning og lokaloppgjør, så det var mange som spilte med høye skuldre i åpningsminuttene, trener Arne Senstad.
- Men ikke Kamilla Sundmoen, som virkelig gikk i bresjen?
- Nei, men det gjør hun jo alltid. Kamilla var kald nok, men det går litt tid før de andre greier å sette ballen forbi Kjersti Beck som sto godt i Gjøviks mål, mener treneren.

- Var ikke nervøs i hele tatt

- Vanligvis pleier jeg å ha litt vondt i magen foran slike lokaloppgjør, men denne gangen var jeg helt rolig, sier Kamilla Sundmoen.
- Jeg merket at spillet var litt nervøs, men jeg tenkte at her er det bare å sette opp tempoet. Det var ikke noe mer hokus pokus.
- Hvordan fungerte det vonde kneet?
- Det fungerer. Jeg har fått mye hjelp på TNT. Dessuten har jeg løpt mye i sommer, men stått over en del av selve håndballtreningene der det er hardere bevegelser for kneet, sier Sundmoen-11-målsscorer og banens ener.
Trener Senstad har gått ut og tippet Storhamar på sølvplass i årets serie.
Kamilla vil ikke gape like høyt.
- Jeg synes ikke vi fikk noe ordentlig svar i denne kampen. Vi løp fra Gjøvik, men jeg føler vi har mer å gå på. Jeg er veldig lysten på å si det samme som Arne. Vi har et bra lag, har større bredde i stallen enn noen gang med dobbelt dekning over alt. Men jeg vil gjerne ha et par kamper på meg før jeg svarer. Er litt usikker på hvor gode Byåsen er, sier Sundmoen før hun gir uttrykk for at bronse kan være et realistisk mål.
Etter at Sundmoen hadde fått dratt med seg resten av Storhamar-gjengen i premièrekampen, var det liten tvil om at Hamar-laget var nummeret større enn Gjøvik.
Storhamar sto mer og mer fram som et godt lag-selv om det naturlig nok var ting å flikke på i en seriepremière.
- Heldigvis står vi ålreit bakover, og Stine (Lidén) følger bra opp, men vi må sette sjansene bedre når vi møter bedre motstandere, sier Arne Senstad, som før avkast i Fjellhallen sa dette til HA-sporten: -Denne kampen vinner vi 35-22.
- Det ble 35-21, Senstad. Hvor bommet du?
- Det var på Gjøviks skudd i tverrliggeren i sluttsekundene, smiler Senstad.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00