HAMAR: Byåsen-trener Geir Oustrup er ifølge Adresseavisen lei snille piker. Nå henter han inn kampsportekspertise for å gjøre spillerne langt tøffere.

- Vi skal ikke bli stygge, men vi må bli tøffere, utdyper Oustorp overfor Adresseavisen.
- Vi skal ikke gå rundt og slå folk, men vi gjør det for å bli sterkere i skuldrene. Vi må bli vant til å ta et slag, vant til tøffe situasjoner, mener treneren.
- Skal vi bli bedre, kan vi ikke vinne fair play-prisen. Vi må bli best på tjuvtriks, sa han på et sponsortreff i forrige uke. Alt ifølge Adresseavisen.

Best med ball
- I Storhamar skal vi prøve å bli best med ball, sier Arne Senstad når vi forteller om Byåsens planer.

- Men vi må bli tøffere. I sesongforberedelsene kommer vi til å ha fokus på forsvarsspillet og jobbe mye med forsvarsformasjoner. Jeg kan ikke si at vi har forsterket laget vårt spesielt defensivt. De nye spillerne våre har mest offensive fibrer. Derfor vil jeg prioritere forsvarsspillet vårt på treningene, men vi skal samtidig jobbe med kontraspillet. Vi skal bli råere på kontra, sier Senstad.
Storhamar-jentene har nå treningsfri noen uker. Det vil si; de har fått med seg program for egentrening - med minimum fire treningsøkter ukentlig.
- Men fra mandag 26. mai kliner vi til med daglige treninger, sier Senstad.

Litt til og fra
Han får ikke samlet alle spillerne fra start av - eller hele tiden. Nå er Izabela Duda på landslagssamling med Polen, og Heidi Tjugum er brennaktuell for Marit Breiviks OL-lag.

I tillegg blir det litt til og fra med de nye jentene på grunn av skole og jobb før de etablerer seg i Hamar.
I sommer får spillerne tre ukers ferie - med egne treningsprogram, og fra 28. juli blir det full fart igjen.
- Vi planlegger en treningsleir i Polen i uke 34 med påfølgende turnering, sier Senstad.
Storhamar-treneren har ennå ikke spikret treningskampene i sesongoppkjøringen, men i tillegg til kampene i Polen, håper han på en kamp mot Byåsen onsdagen under Tussecup.
Seriestart i fjor var 16. september. I år er den flyttet til 24. september på grunn av OL.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.