HAMAR: Landslagstrener Eskil Berg Andreassen mener Norge får en tøff start på VM i beach-håndball, men jentene går for medalje i Tyrkia.
I dag starter de innledende kampene i beach-VM, og Norge skal møte både Brasil og Tyrkia i løpet av dagen.
- Brasil er VM-favoritt sammen med Kroatia, og Tyrkia har satset mye på VM på hjemmebane, så dette blir en tøff start, sier landslagstreneren til HA-sporten.
Foruten de to kampene i dag, spiller Norge mot Kina og Spania torsdag og Ungarn fredag. De tre beste i hver pulje går videre til hovedrunden, som også starter fredag.
Norge vant oppkjøringsturneringen i Antalya, men Berg Andreassen venter langt tøffere VM-motstand. Landslagssjefen var godt fornøyd med Rannveig Haugen og Betina Riegelhuth i oppkjøringsturneringen.
- Rannveig var veldig bra i forsvar, og Betina var viktig for oss. Begge blir sentrale spillere i VM, mener Berg Andreassen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.