HAMAR: - Vi har ikke snakket om målsetting for sesongen i spillergruppa foreløpig, men jeg tror det er mulig å kjempe om medalje også denne sesongen. Vi har mistet noen spillere, men vi har fått inn et par, og er styrket på høyre side, sier Anja Edin.
Hun mener Storhamar var i et godt spor når det gjelder forsvarsarbeidet mot slutten av forrige sesong.
- Vi må fortsette der og helst ta ytterligere et steg videre. I tillegg er Kamilla Sundmoen fortsatt like turbo og Betina Riegelhuth skyter like bra, mens Maja kommer inn på høyrebacken. Så handler det for oss andre om å kjempe om strekplassen, fleiper Edin.
Hun har spilt på alle posisjoner utenom mellom stengene i Storhamar.
- Jeg er mest trygg som bakspiller, men synes det er artig både på kant og på strek også.
Storhamar spiller sesongens første treningskamp mot rekruttlaget til Elverums herrer søn-dag.
- Det er veldig ålreite kam-per for oss med stort utbytte, ikke minst i forhold til å være tøffe nok, sier trener Arne Senstad.
Det er startskuddet på årets treningsleir, som de siste årene har vært i Larvik. I år er det å hjemmebane på grunn av dårlig økonomi, men det er likevel to økter hver dag og avsluttes med Sjærgårdslekene i Tønsberg neste helg.
- Både i Tønsberg og i Vestfjorden cup senere har jeg sagt at alle 16 spillere skal få muligheten. Vi kommer nok ikke til å drive noen spillere like hardt som tidligere, sier trener Senstad.
For to år siden var jentene så slitne og slet med småskader som gjorde at de ikke hadde nok utespillere i den avsluttende finalen.
- Det kan vi ikke tillate oss i år. Anja og Kamilla må spares litt med de kneproblemene de har hatt, samtidig som et par andre har operert og trenger litt mer tid. I det opptreningsarbeidet er samarbeidet med TNT viktig for oss, fastslår Senstad.
Storhamar-damene møter Fredrikstad, Vipers Kristiansand og Glassverket fra Drammen i gruppespillet i Skjærgårdslenene. Tertnes er det beste laget forrige sesong som er med.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00