HAMAR: Storhamar stilte med kun fem spillere fra A-stallen. Det preget også kampen. For Jane Lundstadsveen ble det en tung debut i den gule og blå drakta.

- Jeg har merket at det er høyere nivå. Det er hardere treninger og bedre spillere her i forhold til Toten, forteller Lundstadsveen.
Det var klasseforskjell på lagene i går. Byåsen stilte med nesten fullt lag.
Lundstadsveen fikk heller ikke helt vist hva hun er god for.
- Jeg var veldig nervøs i dag, og håper at jeg har mer på lager.
Storhamars trener Arne Senstad, tok gårsdagens treningskamp som en gjennomkjøring, og mener at Toten-jenta må bruke sommeren godt.
- Det er litt tidlig for Jane enda. Hun har langt opp treningsmessig og må bruke sommeren godt for å komme opp på et fysisk bedre nivå.
Likevel har Storhamar-treneren stor tro på sin nye spiller.
- Jeg kjenner Jane godt, og vet at hun har potensial.
Det ble ingen stor kamp for Storhamar i går. Med bare fem spillere fra A-stallen ble det vanskelig mot et godt Byåsenlag.
Eks storhamarspiller, Rannveig Haugen, som nå spiller i Danmark, stilte opp for gamlelaget i gårsdagens kamp.
- Det var hyggelig å spille i Storhamartrøya igjen, og gøy å kunne hjelpe litt til, forteller Haugen.


Håndballfakta:Terningkast 2Storhamar - Byåsen 17 - 43 (7-20)
HAMAR: Treningskamp i Prestrudhallen onsdag.
Tilskuere: Om lag 500.
Dommere: Tom Larsen og Jo Are Johannessen.
STORHAMARs LAG: Stine Liden, Lene Jøranli, Rannveig Haugen, Ane Emilie Søbstad, Inger Senstad, Ingrid Sæther, Jane Lundstadsveen, Carina Skjæret Harviken, Sunniva Viken, Emilie Møistad, Lise Løke, Silje Marie Berget, Jenny Grøneng.
Toppscorer Storhamar: Lise Løke (5)
Toppscorer Byåsen: Camilla Herrem (11)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.