Trener Arne Senstad var ikke videre imponert over spillet til Storhamar, men er glad for at jentene dro i land seieren borte mot Gjerpen.

- Jeg sa i forkant av kampen at jeg ble glad om vi vant med ett mål. Vi var forberedt på at det kom til å bli vanskelig, ut ifra sånn det har sett ut på trening den siste tiden, og de folkene vi har ute, forteller Storhamar-treneren.

Det ble en jevn kamp hele veien, hvor Storhamar ikke sikret seieren før i siste sekund, da Gjerpen bommet på straffe.

- Jeg er glad for at vi vant, men er ikke imponert over hvordan vi ser ut utpå der.

Første omgang

Da er kampen mellom Storhamar og Gjerpen i gang.

Gjerpen har startet kampen best. I startminuttene tok hjemmelaget ledelsen. Storhamar klarte å holde rødtrøyene til 4-4 og 5-5, men så reiste Gjerpen fra igjen. Etter snaut halvspilt omgang leder hjemmelaget 8-5.

Storhamar har vært kjent for sitt offensive forsvarsspill denne sesongen, men har startet onsdagens kamp med et flatt 6-0 forsvar.

Storhamar hentet opp igjen hjemmelaget mot slutten av første omgang, og går til pause med 12-11 ledelse.

Den første halvtimen har vært meget jevn.

Andre omgang

Andre omgang har startet like jevnt som første omgang var. Etter drøyt ti minutter er stillingen 16-16.

Det ble spenning til det siste. Hjemmelaget fikk straffe med ti sekunder igjen av kampen, på stillingen 20-21. Gjerpen-spilleren skjøt ballen over mål, og Storhamar tar med seg alle poengene hjem.

Storhamar stiller med følgende lag: Maria Jektvik Aarstad (målvakt), Aleksandra Kobylecka, Mari Finstad Bergum, Kristin Høybakken, Malene Aambakk, Linn-Marie Birkeland, Tina Engan, Lise Binger, Lise Løke, Gabriella Juhasz, Emma Skinnehaugen, Elise Skinnehaugen.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.