HAMAR: - Når jeg har tippet femteplass, skyldes det flere ting. Vi har en tynn stall, Izabela Duda og Daria Boltromiuk ute og vi har ennå ikke sikret oss målvakten vi jakter på. Bak Larvik har vi muligheter til å slå alle, men vi skal ikke glemme at vi begynner serien med minus fire poeng, fastslår Senstad før han legger til:
- Men alt kan skje med medvind og nedoverbakke, og NM-finale i Spektrum er et realistisk mål hvis vi unngår Larvik. I cupen starter vi på likt med de andre lagene.


Er litt usikker


- Hva er forskjellen på Storhamar i år og i fjor?
- Bortsett fra at vi mangler en klar førstemålvakt sammen med våre unge talenter, er det ikke så mye. Vi har fått en klar forsterkning i Gina Lorentsen på venstre kant. Vi er også bra på høyresiden, men Karoline Fredriksen trenger litt mer tid på seg i Maja Jakobsens rolle. Daria Boltromiuk er ute med skade til over jul, og her har vi fått inn Nina Arnfinnsdottir.


Dårligere på dårlige dager


Samtidig synes Senstad at årets Storhamar-utgave har vært dårligere enn før på dårlige dager.
- Vi er fortsatt for ustabile. Før har vi hatt mer trygghet i spillet på denne tiden. Vi har vært i håndballform tidligere. I år har vi kjørt et treningsopplegg sammen med Olympiatoppen, og jeg er litt mer usikker på når vi treffer med formen. Vi valgte Olympiatoppens opplegg da de kom med det til landslagsspillerne våre, og jeg synes også det er moro å være med og tenke litt nytt.


Trenger mer tid


Senstad fastslår Storhamar-jentene er godt fysisk rustet til seriestart, men tror de må ha litt tid på seg for å blomstre spillemessig.
- Vi har hatt mye skader og sjukdom i sommer, og spillerne har fått trent lite sammen som lag, så vi trenger nok litt tid på oss.
- Men vi har en fantastisk gjeng med spillere som ønsker å bli gode, og vi skal gjøre det vi kan for å ta medalje. Men sølv eller bronse denne sesongen vil overgå alt vi har gjort tidligere, mener Senstad.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00