Etter at Hamar kommune satte som krav at elite og bredde måtte være to juridiske enheter for at klubben skulle få ettergitt sitt ansvarlige lån, ble det tirsdag kveld skrevet håndballhistorie i Prestrudhallen.

På Storhamar Håndball Bredde sitt ekstraordinære årsmøte ble Tina Thoresen valgt som klubbens første styreleder.

- Jeg er heldig som har fått med meg så dyktige folk i styret, hilste den nye styrelederen til årsmøtet, etter at hun ble enstemmig valgt.

Slik ser det historiske styret ut:

Leder: Tina Thorsen

Nestleder: Hans Chr. Hustad (marked)

Styremedlem: Mette Hoel (økonomi)

Styremedlem: Roger Jensen (sport)

Styremedlem: Trine Borchgrevink (arrangement)

Årsmøtet i Storhamar Håndball bredde vedtok et budsjett som sikrer breddeklubben et overskudd på 270.000 kroner i 2014. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.