Storhamar Håndball ønsker å tilby Kamilla Sundmoen treårskontrakt. Selv synes Kamilla det virker veldig lenge.
HAMAR: Storhamars sportslige leder, Jørn Lyberg, sier til HA-sporten at klubben nå ønsker å inngå avtaler av litt lengre varighet med flere av spillerne. Samtidig ser klubbledelsen viktigheten av å få ulik kontraktstid på spillerne, slik at man ikke havner i den situasjonen som klubben er i nå: Det er bare Izabela Duda som har kontrakt som gjelder etter sesongen.
Til styregodkjenning
- Kontraktsforslagene som jeg har satt opp, skal i første omgang til godkjenning av styrets økonomiansvarlig Ole Erik Hulleberg og leder Jan Åge Haug, før de går tilbake til spillerne, sier Lyberg til HA-sporten.
I forslaget til kaptein Kamilla Sundmoen, vil Storhamar gjerne ha signaturen hennes for de neste tre sesongene.
- Det får vi ta en diskusjon på, sier 24-åringen.
- Tre år er lenge, og i utgangspunktet vurderer jeg en sesong ad gangen, sier Sundmoen.
Hun ønsker også å få klarhet i hvem av de andre spillerne som blir med videre, og mye tyder nå på at hun vil vente til etter det ekstraordinære årsmøtet før hun signerer noen kontrakt.
- Jeg vil gjerne se hva som skjer på årsmøtet først. Men tre år tviler jeg på.
- To år?
- Vanskelig å si. Kanskje, sier Storhamar-kapteinen.
Senstad klar til å skrive
Trener Arne Senstads kontrakt på tre år er også inne til godkjenning, men Senstad er klar på å fortsette, og skriver under når som helst.
- Hva synes du om at Kamilla tilbys treårskontrakt?
- Jeg kunne tenke meg å gi henne livstidskontrakt, jeg, sier Senstad med en smil.
- Så lenge jeg er i klubben, er Kamilla en spiller jeg ønsker å ha med. Det er viktig å ha kontinuitet i spillerstallen så langt det er mulig, og det er bra å få ulike kontraktsperioder på spillerne, Da slipper å komme i den situasjonen vi er nå, at bare Iza har kontrakt som går videre, sier Senstad.
Han hadde gjerne sett at kontraktsforholdene hadde vært klare allerede.
- Og det går fint an å skrive under nå og eventuelt legge inn en klausul om forbehold hvis det skulle skje noe uforutsett på årsmøtet, mener Senstad.
Alle får tilbud
Lene Jøranli, Maja og Guro Jakobsen og Janne Lundstadsveen blir borte fra årets lag, men de øvrige vil Storhamar gjerne ha med videre - om enn i noe ulik kontraktsvarighet.
I tillegg jobbes det med å hente inn nye spillere; en målvakt, en forsvarssjef og et par offensive varianter.
Nina Arnfinnsdottir
Ifølge Jørn Lyberg er det klart at Nina Arnfinnsdottir kommer tilbake til klubben. Om det blir fra seriestart eller litt utpå sesongen, er foreløpig uklart for Nina som skal ta noen fag ved universitetet til høsten.
Møter Selbu i kveld
I dag reiser Storhamar til Selbu med buss for å møte Selbu i kvartfinalen i sluttspillet.
Både Arne Senstad og Kamilla Sundmoen syntes det ble en opptur mot Gjøvik og Vardal, selv om jentene misbrukte veldig mange store sjanser.
- Vi fikk tilbake tempoet i spillet vårt, og det er viktig, mener Sundmoen.
Det blir helt klart en tøff kamp i Selbu. Jeg husker godt vi bare vant med ett mål tidligere i vår, men jeg tror vi uansett slår Selbu hjemme, mener kaptein Sundmoen.
- Jeg synes mye tyder på at vi er på veg opp igjen, og Selbu er et lag vi skal slå ut når vi har to gode dager. Jeg tror jentene er sugne på å fullføre med stil, sier Arne Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.