Denne uka startet Storhamar opp med sommertreninger. Selv etter en pause er det flere spillere som fortsatt sliter med skader.

Fredag var Olympiatoppen på plass på Storhamar-trening for å teste spillerne. Noe av målet var å kartlegge spillernes skaderisiko.

– Vi vil gjøre det vi kan for å minske skaderisikoen. Vi må være dyktige på det feltet, og samtidig ha litt tur. Det er en del tilfeldigheter som spiller inn, sier Storhamar-trener Arne Senstad, som er glad for at de kan benytte seg av Olympiatoppen for å teste spillerne.

– Vi vil ha et større individuelt fokus på spillerne, og finne ut av hva det er den enkelte kan jobbe med for å unngå skader. Derfor vil vi kjøre litt tester nå i starten, sier han.

Senstad forteller at det er store fysiske forskjeller i troppen etter pausen. Han skulle helst sett at ting så litt annerledes ut på dette tidspunktet.

– Optimalt skulle vi hatt 18 spillere klare nå og bare klint til. Men det er seks-sju som fortsatt sliter med skader. Vi har bare hatt åtte utespillere som har trent for fullt denne uka. Vi er avhengige av å få folk på beina igjen, sier han, og legger til at stallen er for liten slik den er nå.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00