Denne uka startet Storhamar opp med sommertreninger. Selv etter en pause er det flere spillere som fortsatt sliter med skader.

Fredag var Olympiatoppen på plass på Storhamar-trening for å teste spillerne. Noe av målet var å kartlegge spillernes skaderisiko.

– Vi vil gjøre det vi kan for å minske skaderisikoen. Vi må være dyktige på det feltet, og samtidig ha litt tur. Det er en del tilfeldigheter som spiller inn, sier Storhamar-trener Arne Senstad, som er glad for at de kan benytte seg av Olympiatoppen for å teste spillerne.

– Vi vil ha et større individuelt fokus på spillerne, og finne ut av hva det er den enkelte kan jobbe med for å unngå skader. Derfor vil vi kjøre litt tester nå i starten, sier han.

Senstad forteller at det er store fysiske forskjeller i troppen etter pausen. Han skulle helst sett at ting så litt annerledes ut på dette tidspunktet.

– Optimalt skulle vi hatt 18 spillere klare nå og bare klint til. Men det er seks-sju som fortsatt sliter med skader. Vi har bare hatt åtte utespillere som har trent for fullt denne uka. Vi er avhengige av å få folk på beina igjen, sier han, og legger til at stallen er for liten slik den er nå.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.