Storhamar har kun gitt bort ett fattig poeng på 14 seriekamper. Ofte har Arne Senstad måtte gjøre endringer på laget, men han er imponert over moralen som bor i laget.

– Vi har hatt forferdelig mange spillere ute med skader nesten hele sesongen, men det har ikke stoppet oss. De som har kommet inn for å erstatte de skadde spillere, har alltid gjort en god jobb, sier Senstad, før han legger til:

– Vi har vært helt avhengig av den jobben som de antatt nest beste har lagt ned, sier han.

sundmoen ute

I dag møter Storhamar nedrykksplasserte Grane Arendal på bortebane, og der må de klare seg uten Kamilla Sundmoen, Linn-Marie Birkeland og Mari Finstad Bergum.

– Kamilla har slitt med kneet sitt en stund nå, og tirsdag skal hun på MR-undersøkelse. Vi ønsker at Kamilla skal bli frisk, og hvis det er noe som må gjøres i kneet, så er det like greit om det blir tatt hånd om nå, sier Storhamar-treneren som har fem poeng ned til Stabæk på tabellen.

– Jeg har ikke så store forhåpninger på å se henne på banen igjen, sier han.

Aambakk viktig

Søndag gjorde Malene Aambakk endelig skade-comeback.

– Malene er en god skytter, og hun gir oss en ny dimensjon i angrepsspillet vårt. Det er gledelig å se henne på banen igjen, avslutter Senstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.