KRISTIANSAND: Storhamar og Våg leverte en tett og spennende kamp der ingen av lagene klarte å sikre seg noe stort mer enn ettmålsledelse fram til det gjensto tre minutter av kampen.

Da hadde Våg snudd 21-23 til ledelse 27-25 og seier 29-26.

Storhamar var kvikke i beina i første omgang og forsøkte å overraske hjemmelaget i ankomstfasen så ofte de kunne, for å unngå deres etablerte, offensive forsvar.

Kamilla Sundmoen var god og scoret åtte før pause.

Etter pause leverte begge lag en heseblesende åpning der de tekniske feilene florerte.

Storhamar sikret seg føringen i et undertall der Anja Edin kjempet inn to mål, men så var det slutt for laget fra Hamar Vest. Hjemmelaget fikk bedre orden på forsvaret og Storhamar scoret bare to mål de siste ti minuttene. Edin scoret seks av lagets 11 mål etter pause, men hadde også mange personlige feil.

Kamilla Sundmoen ble toppscorer med ni mål, ett mer enn Edin.

Du kan lese mer om kampen i mandagens HA!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.