HAMAR: Storhamars J16 fortsetter framgangen de har hatt denne sesongen.

Det var bare de første 25 minuttene mot topplaget Nikk/Hak, som ødela helhetsinntrykket for jentene.
Trener Jan Frode Johansen var svært så fornøyd med laget innsats.
- I perioder spiller vi meget bra. Vi begynner å få lønn for det harde arbeidet vi har lagt ned foran denne sesongen. I store perioder spiller vi stort i forsvar. Og best av alle, var landslagsspiller Kristin Høybakken. Hun var rett og slett rå, sa en fornøyd Johansen.
Men det var ikke bare hun som sto fra. Julie Grøneng og Katrine Skinnehaugen spilte på hele sitt register. Det sier ikke så rent lite på dette nivået.
- Du må også få med deg at Siri Ree-Lindstad hadde en fantastisk oppvisning fra sin høyre vingposisjon mot Harstad. Ikke bare scoret hun seks mål, men det var seks utrolige fine mål, avsluttet Johansen.
I mars spiller Storhamar sine tre siste kamper i årets Bring-serie.
Da tar de turen til Oppsal, i håp om seks nye poeng.

håndballfaktaStorhamar - Nit/Hak 27-33 (12-19)
Harstadhallen: Serierunder i Bring-serien J16, søndag.
STORHAMARs LAG: Agnes Nordby Meyer, Hanna Stengel Lunde (målvakter) - Cecilie Edvardsen 1, Stine Lindbodal 2, Kristian Høybakken 2, Karoline Lillejordet 8, Celine Wang 1, Katrine Skinnehaugen 3, Siri Lee-Lindstad 3, Hanne Neby, Ida Høisveen 3, Julie Grøneng 4.
Storhamar - Harstad 30-20 (9-8)
STORHAMARs LAG: Agnes Nordby Meyer, Hanna Stengel Lunde (målvakter) - Cecilie Edvardsen 3, Stine Lindbodal 1, Kristin Høybakken 1, Karoline Lillejordet 6, Celine Wang 1, Katrine Skinnehaugen 6, Siri Lee-Lindstad 6, Hanne Neby, Ida Høisveen, Julie Grøneng 6.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.