HAMAR: Etter oppslaget i HA-sporten lørdag, hadde Arne Senstad håpet på noen henvendelser fra innvestorer som ville bidra for å beholde polakken her på Hamar. Det har han ikke fått, og Iza tok i går farvel med hallen hun har spilt sine hjemmekamper i de siste fem årene.
Etter å ha mottatt blomster av Atle Bronkebakken gikk hun bortom hver eneste lagvenninne. Det ble noen tøffe øyeblikken for storskytteren, som nærmest alene skjøt Storhamar til eliteserien for fire år siden.

Tøft farvel

- Det var veldig tøft å si farvel. Jeg har hatt noen fantastiske år her på Hamar, og det er veldig synd at jeg nå forsvinner.
Begge parter ønsket egentlig en forlengelse av Dudas kontrakt, men Storhamar har ikke råd til å finansiere polakken, som heller ikke har mulighet til å gå ned i lønn.
Hvor hun spiller neste år, vet hun ikke. Men hun innrømmer at hun er i dialog med andre norske klubber.

Flere gråt

Flere av lagvenninnene tok også til tårene under «farvel-runden».
- Hun har betydd så mye for klubben. Hadde det ikke vært for hun, hadde vi aldri spilt i eliteserien, påstår Kamilla Sundmoen, som selv var en del av laget da de rykket opp.
Arne Senstad ser på Izabela Duda som sin største bragd.
- Det å klare å få henne hit, er det jeg er mest stolt over å ha fått til. Når hun er i form er hun den beste spilleren jeg noen gang har sett. Dessverre har en stygg skade, samt fødsel ødelagt den siste delen. Men at hun er ferdig som toppspiller, det tror jeg ikke, sier Senstad.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00