HAMAR: Etter oppslaget i HA-sporten lørdag, hadde Arne Senstad håpet på noen henvendelser fra innvestorer som ville bidra for å beholde polakken her på Hamar. Det har han ikke fått, og Iza tok i går farvel med hallen hun har spilt sine hjemmekamper i de siste fem årene.
Etter å ha mottatt blomster av Atle Bronkebakken gikk hun bortom hver eneste lagvenninne. Det ble noen tøffe øyeblikken for storskytteren, som nærmest alene skjøt Storhamar til eliteserien for fire år siden.

Tøft farvel

- Det var veldig tøft å si farvel. Jeg har hatt noen fantastiske år her på Hamar, og det er veldig synd at jeg nå forsvinner.
Begge parter ønsket egentlig en forlengelse av Dudas kontrakt, men Storhamar har ikke råd til å finansiere polakken, som heller ikke har mulighet til å gå ned i lønn.
Hvor hun spiller neste år, vet hun ikke. Men hun innrømmer at hun er i dialog med andre norske klubber.

Flere gråt

Flere av lagvenninnene tok også til tårene under «farvel-runden».
- Hun har betydd så mye for klubben. Hadde det ikke vært for hun, hadde vi aldri spilt i eliteserien, påstår Kamilla Sundmoen, som selv var en del av laget da de rykket opp.
Arne Senstad ser på Izabela Duda som sin største bragd.
- Det å klare å få henne hit, er det jeg er mest stolt over å ha fått til. Når hun er i form er hun den beste spilleren jeg noen gang har sett. Dessverre har en stygg skade, samt fødsel ødelagt den siste delen. Men at hun er ferdig som toppspiller, det tror jeg ikke, sier Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.