- Lene Pettersson Heiberg fra Gjøvik er en talentfull og treningsvillig venstrekant som har tatt treningshverdagen. Hun er en veldig fin tilvekst, og komplettere Linn-Marie Birkeland godt på kanten. Hun er en lokal spiller med mye håndballframtid.
- Marlene Aambakk fra Volda er veldig spennende. En høy, keivhendt og skuddsterk spiller. Det er sikkert et sjokk å komme fra 2. divisjon til et eliteserielag, men hun er en type som kan komplettere Maja Jakobsen. Dette er en spiller som jeg tror norsk håndball vil få mye glede av.
- Ellen Marie Folkvord fra Flint er det desidert beste valget Storhamar kunne gjøre i Norge da Lise Løke dro til Larvik. Ellen er en fighter som er tøff i treningshverdagen, der hun er med og setter standard. Som spiller er hun ålreit bakover, god i kontringsfasen og som strekspiller er hun en del av laget som er prisgitt medspillerne. Hun har vært en friskt pust, og skal få lov til å være Ellen og ikke sammenlignes med Lise Løke.
- Marlene Hovden fra Fredrikstad er en spiller Storhamar vil få mye glede av. Hun er et kjempesupplement bak i banen der hun vil være et supplement til både Kamilla Sundmoen og Betina Riegelhuth. Marlene kan spille på alle tre plassene ute, er bra i forsvar, og er utvilsomt en spennende spiller, sier Bent Svele om nykommerne.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.