- Lene Pettersson Heiberg fra Gjøvik er en talentfull og treningsvillig venstrekant som har tatt treningshverdagen. Hun er en veldig fin tilvekst, og komplettere Linn-Marie Birkeland godt på kanten. Hun er en lokal spiller med mye håndballframtid.
- Marlene Aambakk fra Volda er veldig spennende. En høy, keivhendt og skuddsterk spiller. Det er sikkert et sjokk å komme fra 2. divisjon til et eliteserielag, men hun er en type som kan komplettere Maja Jakobsen. Dette er en spiller som jeg tror norsk håndball vil få mye glede av.
- Ellen Marie Folkvord fra Flint er det desidert beste valget Storhamar kunne gjøre i Norge da Lise Løke dro til Larvik. Ellen er en fighter som er tøff i treningshverdagen, der hun er med og setter standard. Som spiller er hun ålreit bakover, god i kontringsfasen og som strekspiller er hun en del av laget som er prisgitt medspillerne. Hun har vært en friskt pust, og skal få lov til å være Ellen og ikke sammenlignes med Lise Løke.
- Marlene Hovden fra Fredrikstad er en spiller Storhamar vil få mye glede av. Hun er et kjempesupplement bak i banen der hun vil være et supplement til både Kamilla Sundmoen og Betina Riegelhuth. Marlene kan spille på alle tre plassene ute, er bra i forsvar, og er utvilsomt en spennende spiller, sier Bent Svele om nykommerne.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00