Storhamar serieåpner mot Fredrikstad borte onsdag, og i den nye håndballprogrammet "Avkast" blir Storhamar nye spillere og trener presentert.
TV2-eskepert og Storhamars assistenttrener Bent Svele kommer også med sine betraktninger før seriestarten i kvinnenes eliteserie. Der er Svele tydelig på at Storhamar skal kjempe i toppen denne sesongen.
Medalje, og kanskje til og med sølv, mener han er realistisk etter at Storhamar har fått forsterket laget.

LES: TV2 tipper tredjeplass

- Vi har fått en noen bredere tropp. Vi har fått inn spillere som kan prestere i eliteserien, sier Svele i programmet.
Han mener også at Byåsen, som har vært den evige toer lenge nå bak Larvik, er litt dårligere enn de har vært de siste sesongen.
Byåsen er svekket. Ida Alstad er ute. Hun var en fantastisk toveisspiller som var viktig for Byåsen, men de har likevel en god førstesekser. Vi skal være gode for å vippe dem ned fra sølvtronen, men vi har veldig lyst til å være med å kjempe om den medaljen. Stabæk, Tertnes og Glassverket vil også være med i den kampen, sier Bent Svele.
Som håper å kunne presse Larvik i enkeltkamper også.
- Vårt mål er å fighte og slåss mot dem. I kamper mot Larvik må vi også presse dem til å bruke førstesekseren så lenge som mulig, sier Svele.
Han mener Storhamar har fått inn en god hovedtrener i Alfred Ørn Finnsson etter at Arne Senstad har forlatt klubben.
- I positiv forstand er det blitt lavere lydnivå på treningene, humrer Svele.
- Men både Arne og Alfred er to gode trenere. Begge er godt forberedte. Og selvsagt skal vi fortsatt spille rask og god håndball. Vi skal begeistre, sier han.
Storhamar har fått fire nye spillere denne sesongen. Og Svele beskriver dem slik:
Lene Pettersson Heiberg: Hun var den beste spilleren på Gjøvik. Er en kantspiller som setter press på de andre kantspillerne og er en tilvekst.
Martine Hovden: Hun er et supplement til de bak i banen. En veldig klok og god håndballspiller.
Ellen Marie Folkvord: Hun var den beste strekspilleren vi kunne få når Lise Løke forsvant til Larvik. En hardtarbeidende kruttønne som vil bli en publikumsyndling her.
Malene Aambakk: Hun har kommet fra Volda i 2. divisjon og vært stjerne der. Har tilvendt seg nivået her. Hun er 20 år med et veldig godt skudd og hun er en spiller som Håndball-Norge kommer til å få mye glede av.

Få med deg alt dette og mer til i "Avkast".
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.