HAMAR: Svele viser til Storhamars mange nye spillere. Det tar tid å få spilt disse inn i formasjonene laget ønsker å bruke. Det fikk Storhamar en påminnelse om i treningskampene før ferien, da gikk Storhamar på en rekke store tap.
Bestemmer selv
- Dette er en del av en læringskultur. Det var nyttig for oss å få noen midt på trynet allerede før ferien. Da vet vi hva vi har å gjøre i tida framover fra vi begynner å trene igjen mandag. Hvis vi skal utvikle oss til et topplag, og forbli et topplag, er det mange ting vi må bli bedre på, og dette kommer ikke av seg selv. Vi må gjøre en treningsjobb og gjennom den bestemmer vi selv hvor langt vi vil nå. Ting blir ikke verre enn vi selv gjør det til, sier Bent Svele.
Kvalitet, kvalitet, kv..
Storhamar kom inn i eliteserien som et uromoment i fjor, vendte seg raskt til tempo og klima og endte på bronseplass.

- Vi må huske på at vi fikk det meste til å gå på skinner forrige sesong. Vi slapp unna skader i en tynn stall. Det er for tidlig å si at vi er et topplag etter en sesong blant topp tre. Dessuten mangler vi mye før vi kan gi Larvik og Byåsen kamp om serietoppen. Det er her det blir viktig for oss hva vi gjør på trening. Vi må ha kvalitet i alt vi gjør.

Åpner mot Toten
Storhamar sesongåpner mot Toten i Totenhallen. Hvis Toten blir som Storhamar var sist sesong, får de regjerende bronsevinnerne en tøff start på sesongen:

- Det er alltid vanskelig å møte nyopprykkede lag. Alle nye lag har en voldsom giv til å begynne med, og jeg regner med at det vil gjelde Toten også, som kommer til å spille for fulle tribuner på hjemmebane.
- Dessuten er det jo lokaloppgjør, og lokaloppgjør er alltid spennende. Det blir ålreit å møte dem. Vi gleder oss, men Toten skal ikke glemme at vi er ute etter en god start på kommende sesongs eliteserie, sier Bent Svele.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00