• FORNØYD: Arne Senstad.

(Storhamar - Skrim Kongsberg 29-27).

Før åttendedelsfinalen mot eliteserielaget Skrim Kongsberg var det en pessimistisk Arne Senstad som snakket med HA-sporten.

Han sa: "Detta går itte", og han siktet til lagets svake kamp mot Gjøvik i serien sist, i tillegg til viktige spillere ute med skader.  Ellen Marie Folkvord, Malene Aambakk og Martine Hovden og Lise Binger var alle uaktuelle til cupkampen.

skrekkåpning

Etter tre minutter kunne det virke som Senstad hadde spådd riktig: Storhamar lå under 0-4. Men så våknet Kamilla Sundmoen, og hun dro med seg hele laget. Til pause ledet Storhamar 18-13.

- Kamilla var veldig god i kveld. Hun gikk på, fintet og skjøt. Hun var et uromomentet hele kampen. I kveld var hun der jeg ønsker at hun skal være, sier Senstad.

- Jeg hadde lyst til å være fryktelig god i kveld, sier Sundmoen.

sto imot presset

Den andre omgangen var kaos-preget. Storhamar startet svakt, og i løpet av kort tid var femmålsledelsen skrumpet inn til ett mål. Da gikk kaptein Sundmoen igjen foran og banket inn scoringer. Til slutt viste lystavla 29-27.

Senstad forteller at han er veldig glad for å nå en kvartfinale i cupen.

- Vi møter langt bedre motstand i kveld, og det er er godt å se at vi klarer å stå imot Skrim. Keeperne våre var ikke på sitt beste i kveld, men da er det viktig at andre står frem, sier Senstad, som synes det er viktig få matchet seg mot eliteserielag.

- Det er det nivået vi ønsker å spille på, så det er godt å få møtt eliteserielag. Mange av jentene gjør en kjempekamp, og jeg vil trekke frem Kamilla (Sundmoen), Tonje Enkerud og Lise Løke, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.