Kamilla Sundmoen overtar rollen til Steen Morten Johansen som daglig leder i Storhamar.

Det bekreftet Øystein Holtet på dagens trening.

- Kamilla har et brennende ønske om å gjøre det bra, og jeg er ikke i tvil om at vi får inn en kjemperessurs, sier han.

Steen Morten Johansen er pensjonert, men har fungert som daglig leder i håndballklubben. I tillegg til at han er en av flere som har vært med å avsløre doping i hestesporten.

- Det har vært mye jobbing, og jeg har ikke mulighet til å legge ned så mye tid som det kreves i Storhamar, sier Johansen, som fortsatt vil bli å se i Boligpartner Arena.

- Jeg kommer til å være med blant de frivillige, så jeg blir ikke helt borte, sier han.

Sundmoen er glad for muligheten.

- Dette blir kjempespennende, og jeg gleder meg, sier Sundmoen, som skal ta seg av det administrative, mens styret kommer til å ta seg personalsaker, lønninger etc.

Sundmoen skal fortsette å spille, men går inn i halv stilling som daglig leder.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.