Et trøblete kne har utfordret tålmodigheten til Storhamar-jenta en stund. 30-åringen har tidligere uttalt at hun har vært veldig spent på svaret fra ekspertene, som har sett på MR-bildene av kneet.

Nå har Sundmoen kommet litt lenger.

– Det skal bestilles en spesiell røntgenundersøkelse. Trolig blir det denne uka. Hvis bildene tilsier det skal jeg inn til Olympiatoppen etter hvert. Der skal de sette inn en spesiell væske i kneet. Væsken er betennelsesdempende, i tillegg til at den skal styrke brusken, sier Kamilla Sundmoen, og fortsetter:

Ble veldig glad

– Det er snakk om slitasje i kneet. Det er blitt to operasjoner og en leddbåndsskade. Det er helt uaktuelt med flere operasjoner.

Selv om 30-åringen vet at det fortsatt er noe usikkerhet rundt framtida som håndballspiller, ble hun veldig glad for den siste beskjeden.

– Jeg ble ekstremt glad. Dette gir håp, og det er godt etter noen uker med veldig mye spenning. Jeg vet jo fortsatt ikke om dette vil fungere 100 prosent, men det er utvikling, sier den rutinerte Storhamar-spilleren.

Hun har to år igjen av kontrakten med klubben hun er så glad i.

Lyst på mer eliteseriespill

– Jeg føler meg ikke ferdig som håndballspiller, og har lyst til å fullføre kontrakten. Det ble selvfølgelig enda mer spesielt da vi rykket opp igjen til eliteserien. Jeg har lyst på mer eliteseriespill, sier Kamilla Sundmoen.

– I hodet har jeg vært innstilt på å spille videre hele tiden.

30-åringen forteller at hun har mistrivdes på tribunen.

– Jeg vil jo gjerne bidra for laget. Det er kjedelig å sitte på tribunen. Det er blitt mye alternativ trening, og det er kjedelig, men samtidig gjør det meg sterkere. Jeg trener det jeg kan, sier Sundmoen.

Tøffere dueller

Selv om hun ikke var på banen jublet Kamilla Sundmoen naturlig nok da opprykket ble klart etter kampen mot Njård i Oslo.

– Det sier seg sjøl at det blir mer trøkk rundt kampene når vi skal møte Larvik og Byåsen igjen. Publikum har vært kjempeflinke til å møte opp. Nå blir det flere høydepunkter, og jeg håper det kommer enda flere for å se på oss, sier Sundmoen, og fortsetter med forskjellen på 1. divisjon og eliteserien.

– Det er større tempo, tøffere dueller og generelt høyere nivå, sier Kamilla Sundmoen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00