Landslagstreneren dro fram Kammila Sundmoen og målvakt Alma Hasanic etter kampen.
- Kammila hadde et fantastisk driv framover, sier Henriksen Løge.
Det sto 15-15 ved pasue, og det var en jevn kamp hele vegen.
- Jeg er fornøyd med kampen. Jeg følte at jeg bidro til et bra samspill, og jeg fikk satt opp folk. I tillegg scoret jeg fem mål, sier Sundmoen, og fortsetter:
- Det var utrolig artig å spille. Vi har kun to treninger sammen, og likevel fungerte vi veldig godt som lag. Det er mye tempo i laget vårt. Ungarn hadde med seg alle de beste spillerne, så dette var en bra prestasjon av oss. Ungarn tok jo bronse i forrige EM, sier Storhamar-jenta.
Camilla Herrem og Tonje Nøstvold ble toppscorere for Norge med sine seks mål.
Betina Riegelhuth scoret tre mål i går.
- Vi er veldig godt fornøyde med spillet. Kampen var så jevn som det går an, sier landslagstreneren.
Kamilla Sundmoen var i troppen til A-landslaget som vant 25-23 mot Romania onsdag, men fikk ikke spille. Så sluttet hun seg til rekruttlandslaget i Ungarn.
Norges rekrutter møter Kroatia i dag og Brasil i morgen i firenasjonersturneringen i Ungarn.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.