HAMAR: Jeg tror vi vinner. Men det blir en vanskelig kamp. De må vinne for å overleve. Det legger press på oss, ettersom vi fortsatt kan ta medalje. Det kan slå begge veier, men har vi det samme tempoet i spillet vårt som da vi slo dem sist, vinner vi, sier Kamilla Sundmoen.

Hun regner med at Bækkelaget kommer til å merke Izabela Duda ut av kampen.
- Da må vi andre ta mer ansvar. Nå som hun og Heidi Tjugum har vært så lenge borte, er det blitt mer spesialtrening på oss andre. Det har vært bra det, men det er samspillet som er viktigst. Likevel tror jeg nok det går bra.
- Og så blir det bronsefeiring lørdag?
- Det hadde vært helt konge, smiler Sundmoen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.