SÆTRE: Sist helg ble Anja kåret til den beste utespilleren i Vestfjorden Cup. Offensivt spilte hun på hele sitt register til applaus fra tilskuerne. I forsvaret var Edin solid.

- Anja er virkelig i gang med å finne nivået sitt, sier Senstad.
- Vi har hatt en jobb å gjøre for å få henne mer direkte på mål, og jeg synes hun har tatt at langt steg videre. Jeg har pratet med Thorir Hergeirsson og Mia Högdahl, og vært tydelig på hva jeg synes om Anja. Spiller hun slik som nå, blir det vanskelig å komme uten om henne på landslaget. Nå får hun brukt både håndballhodet og teknikken sin. Anja er fantastisk både til å avslutte og servere målgivende pasninger når hun går direkte på målet som nå, sier Arne Senstad.

- Har utviklet meg
- Har du vært bedre noen gang, Anja?

- Synes jeg har utviklet meg i Storhamar, og vi har et godt spillende lag med mange spillere som kan servere både scoringer og assists. Er utrolig stolt av å spille for Storhamar.
- Jeg føler jeg har jobbet godt og vært stabil. Har vært skadd og har derfor trent masse styrke, og det får jeg igjen for i duellspillet og i skuddsituasjoner, sier Edin til HA-sporten.
- Er det ille å spille med jumpers knee?
- Jeg prøver å skyve det vekk. Ikke tenke på det. Men det krever mer av meg, og jeg må trene ekstra styrke for å holde det i sjakk. Bortsett fra mandager, trener jeg ei ekstra økt daglig med styrke, forklarer Anja.

- Har alltid troen
- Arne Senstad mener du er blitt flinkere til å gå mer direkte på mål?

- Ja, og når Arne roper hele navnet mitt - både Anja og Edin, så vet jeg hva jeg må gjøre, smiler Storhamar-spilleren.
- Hva betydde det for deg å få sjansen på landslaget?
- Veldig inspirerende. Både som spiller og trener for Storhamars 16-årslag, lærte jeg veldig mye.
- Er du med i neste landslagstropp, tror du?
- Jeg har alltid troen. Vil du, må du tro. Jeg må først og fremst prestere på Storhamar, så blir landslaget en bonus for meg, sier Anja.
Hun stortrivdes i Vestfjorden Cup og spilte på hele sitt register.
- Men så er det veldig moro å spille på dette Storhamar-laget også. Vi er veldig godt trente og veldig bra samspilte, fastslår hun halvannen uke før seriestart mot Larvik.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.